ponedjeljak, 24. lipanj 2024.
Tko smo?

" Vostri "   društvo  ogran. odgovornosti za  građevinarstvo,  trgovovinu i usluge 

1992. godine osnivač Vostri Dubravka iz Pakraca-član uprave, osnovala je tvrtku "Vostri" d.o.o. Pakrac s osnivačkim kapitalom od 47,400.00 kn , rješenjem Trgovačkog suda u Bjelovaru. Od 1996. godine nadležan je Trgovački sud u Slavonskom Brodu, te se tvrtka vodi pod br. Tt-95/1892-2 i MBS: 050023920.

Tijekom godine tvrtka postaje punopravni član:

 
    Hrvatske mreže Konzultanata (HMK)
    Hrvatske udruge poslodavaca (HUP)
    Hrvatske udruge računovodstvenih servisa (HURS)

Članstva koja se stječu samom registracijom ( npr. HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA itd.) nećemo ni spominjati iako i ona donose prednosti i pogodnosti.

Tako npr. članstvom u HUP-u, imamo stalno na raspolaganju inozemnu konzultanstku pomoć  iz raznih područja poduzetništva i to besplatno, zatim pravnu pomoć, pomoć pri rješavanju problema u suradnji s državnim institucijama itd.Tokom godine na raspolaganju nam je čitav niz edukativnih seminara iz vrlo različitih područja .

Mi smatramo da su obrazovani i stručni zaposlenici najveća vrijednost jedne tvrtke, te stalno ulažemo u edukaciju zaposlenih , a to onda traži i ulaganje u najmoderniju opremu za rad, koja prati svjetske trendove.  

 

Od 1992 do danas poslovanje "Vostri" d.o.o teče uzlaznom putanjom, što pokazuju analize profitabilnosti, ekonomičnost, faktori zaduženosti, opće likvidnosti itd. ili financijski izvještaji pojedine poslovne godine.  

Tvrtka je započela  poslovanje s jednim zaposlenikom,a od 1995., ima 4 zaposlenika, te nema fluktuacije uposlenih.

 

Poslovni partneri s kojima smo započeli poslovnu suradnju 1992 i danas su naši vjerni kupci, (što je moguće provjeriti iz ugovora o suradnji) tako da je ime "Vostri" d.o.o. postalo poznato po  znanju, kvaliteti i povjerenju.

Godine 1997. Ministarstvo financija , Porezne uprava Republike Hrvatske, odlučila je dodijeliti priznanje za uspješno poslovanje i uredno vođene poslovne knjige. Prema svojim kriterijima izabrala je 10 najuspješnijih korporacija i 10 najuspješnijih obrtnika u RH. Na svečanosti im je uručeno priznanje. što su popratile i sva sredstva javnog priopćavanja. Naš klijent - Elektroinstalaterska radnja Sertić Slavko iz Lipika, bio je izabran u 10 najuspješnijih. Isti je također ušao među 5 najuspješnijih u Požeško-slavonskoj županiji, te smo time posredno dobili priznanje i mi, kao voditelji poslovnih knjiga.

Šteta što se biranje i nagrađivanje najuspješnijih više nije nastavilo.

U proljeće 2012. započinjemo proces dobivanja standarda za kvalitetu usluga ISO 9001.

Članci o nama


Primanje za obrtnike

POŽEGA - Slavko Sertić, elektroinstalater iz Lipika, Vlado Krauthaker, proizvođač vina iz Kutjeva, Zvonimir Jurčak, pružanje usluga građevinskim strojevima iz Jakšića, te strojobravar Zvonimir Rehnicer i fotograf Zoran Knajs iz Požege kao pet najuspješnijih obrtnika prema kriterijima Porezne uprave bili su pozvani na primanje koje je priredio pročelnik Zdenko Farkaš sa svojim suradnicima. Istaknuto je kako ovi obrtnici iskazuju visoke dohotke, uredno ispunjavaju porezne obveze, upošljavaju više djelatnika, ažurni su u podnošenju izvješća te im se želi iskazati pozornost i zahvaliti na suradnji.

Objavljeno u "Večernjem Listu"

Gospodin Sertić koristi knjigovodstvene usluge Vostri d.o.o.

Priznanja za plaćeni porez
objavljeno u Večernjem ListuU travnju 2012. tvrtka "Vostri" d.o.o. započinje sa uvođenjem standarda kvalitete ISO 9001:2008.

Drugi o nama...

Naši klijenti o nama:

 - u prilogu su ocjene dijela  naših višegodišnjih kupaca :